onsdag 25 augusti 2010

Nu har vi äntligen kommit igång!

Jag vill börja med att önska er alla varmt välkomna till leopardernas blogg! Den första veckan har nu passerat sedan skolstarten och vi har äntligen kommit igång på riktigt. Eleverna har fått egna klädkrokar och lådor att hänga upp sina ytterkläder på, de har fått egna sittplatser i klassrummet och de har bekantat sig med både skolgården och med sina nya kamrater.

Vi har redan hunnit öva på alfabetet och kan än så länge räkna lika långt som våra fingrar och tår räcker till! Och det är bara början... Vi har också gjort personliga namnlappar till förvaringsboxarna som finns i klassrummen. Där kommer vi att samla allt trevligt vi kommer att göra under skolåret. Under den första skolveckan har vi även sjungit mycket och jag vill passa på att berömma alla barn och påpeka hur duktiga de är på att sjunga!

Idag hade vi skolfotografering och leoparderna ska ha ett stort tack för att allt gick så bra. Jag är nog inte den enda som väntar med spänning på att få fotografierna tillbaka när de är framkallade. Ett minne för livet!

Vi har en massa intressanta och spännande saker att lära oss i veckan och hoppas på att alla hålls pigga, friska och nyfikna framöver!

Ha det bra så länge,

Staffan

1 kommentar: