torsdag 18 december 2014

Julfest

Hej!

Den sista veckan innan jullovet har kommit till sitt slut. 
Idag har vi med klassen funderat på vad som var det bästa med julfesten. Vi har funderat på vilka känslor man hade innan och efter julfesten samt vad som bidrog till känslorna. 

Leoparderna berättar vad som var det bästa med julfesten. Vad som är det bästa med julen och jullovet.

Robin: Det var kul att spela synth på julfesten. Det ska bli kul att få julklappar och att leka med snön. 

Amanda: Precis allt var kul med julfesten! Det bästa med julen är nog att få sova hur länge man vill på morgonen. 

Isaac: Det bästa med julfesten var att alla skrattade för det var det som var meningen. Det bästa med julen är att öppna presenter och vara tillsammans med familjen. Jullovet är till för att slappa hela dagar.

Bernadina: Det bästa med julfesten var nog att jag fick ha jätte roligt! Det bästa med jullovet är att få vara med familjen och ha roligt. Det bästa med julen är att få öppna julklappar.

Maja: Det bästa med julfesten var att få spela gitarr och se på när Linus läste sin dikt och sjöng. Det bästa med jullovet är att få sovmorgon och det bästa med julen är att kolla på Kalle Ankas jul. 

Signe: Det bästa med julfesten var att få ha kul. Det bästa med julen och jullov är att få vara tillsammans med familjen, öppna paket och slappna av. 

Elsa: Det bästa med julfesten var att vi fick alla att skratta. Det bästa med julen är familjen, släktingar och öppna paket. 

Tuva: Det var kul att spela synth på julfesten. Jag längtar efter julklapparna.

Vigor: Jag tyckte det var kul att vara programvärd på julfesten. Det bästa med jullovet är att titta på film. 

Elena: Det bästa med julfesten var att sjunga och få många att skratta med vår teater. Det bästa med julen är att få vara med familjen och öppna julklapparna.

Nathan: Jag tyckte att det var kul att publiken skrattade åt oss på julfesten. Det bästa med julen är att få vara med familjen och öppna paketer.

Love: Det bästa med julfesten var att publiken skrattade när vi gjorde roliga grejer. Det bästa med julen är att det är jullov.
Siri: Det bästa med julfesten var när alla skrattade så mycket. Det bästa med jullovet är julafton och nyår.

Vilgot: Jag tycker det var kul när publiken skrattade så mycket på vår teater. Det bästa med julen är att få öppna julklappar. 

Erik: Jag tyckte det var kul när publiken skrattade och jag gillar julen när man får vara med familjen.

Ida: Det bästa med jullovet är att man inte behöver gå upp tidigt. Det var kul med julfesten för då kunde man skaka loss. 

Carl: Det bästa med julen är att man inte behöver vara i skolan. Det bästa med julfesten var när publiken skrattade åt oss.

Katarina: Det var trist att jag var sjuk på julfesten och missade den. Det bästa med julen är att få vara med familjen och det bästa med jullovet är julen.

Nästa gång vi ses så har år 2015 börjat. 
Kommer du att ge några nyårslöften? 

Här nedan kommer bilder från veckan som gick.
Hör gärna av dig om du filmade in Leopardernas teater och dans. I sådana fall vill vi gärna se på den tillsammans efter nyår. 

 Två elever från Leopardklassen fick agera konferencierer under julfesten. På bilden övar de när de ska prata och vad de ska säga.

 Vi övar vår teater och dans inför julfesten. Generalrepetition. Leoparderna uppträdde med julsångsmedley med årskurs 5 Björnar och årskurs 6.
 Eleverna hade övat in rörelse till låtarna. Leoparderna uppträdde även med Roar. Alla elever hade en roll i bandet!

 Maarit håller tempot och kollar att allt stämmer inför julfesten.

På onsdagen var det julbus i klassen.  Fröken busade också till det med eleverna.


Sen kom dagen med julfesten.
 Alla elever står fint i sina röda tomteluvor.Julpyssel, ringdans och julmat sista dagen.Felix, jag (Linda) och Leoparderna önskar er alla en 
riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Vi ses igen 8:e januari 2015 kl. 8:15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar