fredag 10 september 2010

Det rullar på!

Hej!

Då har en vecka gått igen och det är återigen fredag. Det har varit en intensiv, men givande vecka för leoparderna. Eleverna börjar hitta sin plats i skolan och de har kommit väldigt bra in i rutinerna på kort tid. Våra promenader till Gripsholmsviken, som antagligen tidigare kändes som en evighetssträcka för barnen har numera blivit en avkopplande del av vardagen. Det känns bra att det börjar rulla på som det ska! Vi är igång på allvar nu.

Denna vecka har vi pysslat lite och bland annat gjort egna flaggor och ritat svampar och allt som har med höstskogen att göra. Det har eleverna tyckt om! Vi har också övat flitigt på bokstäver och siffror. I förskolan är det ju lätt hänt att bokstäver och siffror svängs om. Genom att öva på dem dagligen så har nog de allra flesta lyckats vända dessa på rätt sida innan skolstarten sker! Vi har även samlat löv ute i det vackra höstvädret som ska användas till pyssel. De är väldigt duktiga och fortfarande lika ivriga att lära sig.

Jag har iakttagit klassen lite extra på sistone och kan lyckligt konstatera att eleverna fungerar bra tillsammans, vilket innebär en väldigt fin start på förskoleåret, både för mig och för eleverna.

Skolfotografierna har för övrigt kommit och det blev mycket fina foton av eleverna. Jag känner mig stolt som lärare i klassen. Hoppas ni också gillar fotografierna!

P.S. Så fort jag får tag på en sladd som fungerar så kommer bilder upp. Den som väntar på något gott...

Ha en riktigt skön helg,

Mvh Staffan  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar